Retouren

Blovem heeft een gemakkelijk retourbeleid, voor zorgeloos shoppen. We accepteren alle retourzendingen binnen 14 dagen vanaf de dag dat je je bestelling ontvangt. Zorg er wel voor dat de artikelen onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en in de originele verpakking worden geretourneerd. In het belang van onze klanten zijn we hier best streng op, maar wel eerlijk.

Ons retourproces

Retourkosten worden niet gedekt door Blovem, maar kosten voor de verzending van vervangende artikelen wel. Volg de volgende stappen om je artikelen te retourneren middels het retourformulier:

  1. Plaats de artikelen die je wilt retourneren in de originele verpakking en sluit de doos met tape.
  2. Ga naar het retourformulier via de button “open retourformulier” en vul je details in. Na het verzenden van het formulier is het retouradres zichtbaar.
  3. Noteer het retouradres op je verpakking.
  4. Breng je pakketje naar je gewenste koerier.
Terugbetaling

Zodra we je pakketje hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk je aankoopbedrag terug te storten, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retour. Hierbij houden we rekening met de wettelijke voorwaarden wat inhoudt dat het gehele aankoopbedrag (incl. verzendkosten) wordt teruggestort tenzij een deel van de bestelling wordt geretourneerd. Wij helpen je graag als je vragen hierover hebt. 

Join Blovem’s Best Friends

Blovem’s Best Friends

Als onze beste vriendin word je als eerste in 
de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.

Als onze beste vriendin word je als eerste in de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.

Retourformulier

Wil jij een artikel ruilen? Ook dat is mogelijk middels het formulier. We hebben het simpel gehouden. Volg de onderstaande stappen en ontvang het retouradres: jij blij, wij blij <3