Blovem's Meiden Maattabel

Bij Blovem draait alles om de perfecte pasvorm en hebben we deze maattabellen gemaakt om je te helpen bij het vinden van je maat. Deze zijn gebaseerd op de maatvoering van de meeste andere Europese landen. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van je maat, helpen de deskundige meiden van de klantenservice je graag via klantenservice@blovem.nl

Bralettes/ Topjes maten

Adem in, adem uit. It will be a piece of cake.

Hoe bepaal je je cupmaat? Wij helpen!

Het dragen van de juiste maat is een van de belangrijkste dingen om ervoor te zorgen dat je bralette comfortabel zit. Weet je niet zeker welke maat je hebt? Appeltje eitje: volg de onderstaande stappen en vind je perfecte pasvorm.

  1. Meet je bandmaat. Wikkel een meetlint direct onder je borsten, parallel aan de onderband van een eventuele bralette. Als je de voorkeur geeft aan een strakkere pasvorm, zorg er van voor dat je de onderband ook wat strakker meet.
  2. Meet je borstomvang. Plaats het meetlint op over het breedste gedeelte van je borsten.
  3. Bandmaat – borstomvang. Het verschil tussen deze twee maten bepaalt je cupmaat. Bijvoorbeeld: je hebt een onderband gemeten van 75 cm en een borstomvang van 90 cm, dan heb je maat 75 A/B, maat S.

Boxers en hipsters maten

We hebben het makkelijk gehouden. Gebruik de maattabel om je Blovem maat te vinden voor al je onderbroeken.

Join Blovem’s Best Friends

Blovem’s Best Friends

Als onze beste vriendin word je als eerste in 
de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.

Als onze beste vriendin word je als eerste in de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.