Vind je antwoorden

Webshop bestelling

Je bestelling kan alleen nog gewijzigd worden wanneer het nog niet verzonden is. Neem hiervoor contact op met de klantenservice door te klikken op: klantenservice@blovem.nl of chat. Zodra je order is verzonden kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Nee, bij ons kan iedereen een bestelling plaatsen waardoor je geen account nodig hebt. We houden je op de hoogte via email met betrekking tot je webshop bestelling en de verzending.

Verzending

Ook wij denken aan het welzijn van onze aardbol. Om die reden willen we het aantal verzendingen waar mogelijk beperken, door grote bestellingen te stimuleren. Één of twee onderbroekjes zijn immers toch nooit genoeg, zeker niet als je jouw comfortabele Blovem favorieten kent! Daarom is de grens voor gratis verzending in Nederland door ons verlegd naar €55,-. Onder dat bestelbedrag brengen wij €4,99 in rekening. In België bedraagt de verzending altijd €9,99. Dat is voor de verzending en de administratieve afhandeling van je bestelling.

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, stuurt PostNL een e-mail naar het door jou doorgegeven e-mailadres met informatie over de verwachte aankomstdag van je bestelling. Binnen Nederland verwerken en overhandigen we je bestelling doorgaans binnen een (1) werkdag aan PostNL. Als het verzonden is, duurt het meestal twee (2) werkdagen voordat het aankomt. Buiten Nederland duurt de verzending drie (3) tot tien (10) werkdagen.

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van PostNL een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. 

Retourneren

Zoals overal. Onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en in de originele verpakking.

Je geld wordt binnen veertien (14) dagen na bekendmaking van de retour teruggestort via Mollie Payments indien je de artikelen binnen veertien (14) dagen na ontvangst retourneert en je voldoet aan de retoureisen: onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en in de originele verpakking.

Eenvoudig. Je kunt je product binnen veertien (14) dagen na ontvangst retourneren. Plaats de artikelen die je wilt retourneren in de originele verpakking en sluit de doos met voldoende tape. Vul vervolgens het retourformulier in op de pagina “retouren“. Na het verzenden kun je het retouradres downloaden, printen en op de verpakking plakken. Breng tot slot je pakketje naar je gewenste koerier. Let er altijd op dat je aan de retourvoorwaarden voldoet.

Eventuele naleveringen betalen wij uiteraard. Retouren zijn weer voor je eigen rekening, maar… wij betalen weer de verzending naar jou, als je wilt omruilen.

Ja, dat gebeurt automatisch via een e-mail naar het door jou ingevoerde e-mailadres.

Product informatie

Neem een kijkje op onze pagina “maattabel” voor meer informatie over onze maten. Daarnaast wordt er op elke productpagina verwezen naar deze gids en is er beschreven welke maat het model draagt. Heb je vragen? Onze meiden van de klantenservice helpen je graag, altijd! Stuur een e-mail naar klantenservice@blovem.nl of klik hier om te chatten.

Op iedere product pagina vind je details over het product en de materialen die gebruikt zijn. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Onze klantenservice is altijd bereikbaar om antwoord te geven op al je vragen. Stuur een e-mail naar klantenservice@blovem.nl of klik hier om te chatten.

Al onze Blovem-ontwerpen zijn met de grootste precisie gemaakt om de best mogelijke kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Door op de juiste manier voor je kostbare kledingstukken te zorgen, gaan ze zo lang mogelijk mee. Was ze daarom koud (niet warmer dan 40 graden) en vermijd de het stoomapparaat, de wasdroger en het strijkijzer. Bekijk onze pagina “wasvoorschriften” voor meer informatie.

Betalen

Je kunt betalen met iDeal of creditcard waarbij Visa, American Express en Maestrocard worden ondersteund.

De bestelpagina (bestelling afronden) is beveiligd via https. De online betaling wordt daarna beveiligd afgehandeld door Payment Service Provider Mollie. Mollie maakt het online betalen bij Blovem mogelijk door online betaalmethodes aan te bieden. Zij zorgen voor de afhandeling van jouw transactie en controleren eventueel op fraude.

Nee, jouw creditcardnummer is en blijft onzichtbaar voor ons.

Join Blovem’s Best Friends

Blovem’s Best Friends

Als onze beste vriendin word je als eerste in 
de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.

Als onze beste vriendin word je als eerste in de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.