Onze bloesem… 

1

De missie

Een jonge vrouw droomde… dat er een einde kwam aan een schoonheidsideaal, de poederdoos make-up & fotobewerking en de gewoonte om lingerie te dragen met vervelende beugels en onnodige push-up.

Het moest anders. Oprichtster Milou Nijskens besloot die dag, in 2017, om een vooruitstrevend lingeriemerk op te richten dat natuurlijke schoonheid omarmt en de meest comfortabele artikelen ontwerpt zonder dat vrouwelijkheid verloren gaat. It became Blovem  afkomstig van blossom en (self)love.

Blovem is geïnspireerd door wat wij geloven dat een vrouw sexy maakt: gezond, slim, actief en ondernemend. Wij ontwikkelen bralettes en hipsters die de lijn tussen sporty en sexy vervagen, waarbij de beste elementen van comfort en high-style uit iedere categorie wordt gehaald. Op die manier creëren wij een beweging, welke wij omschrijven als:

“Be authentic and embrace your (second) skin”

2

Ontwikkeld met aandacht

We hebben de attitude van een startup, maar de brains van een Goliath. Zo heeft Cynthia Jongenelis, liefdevol ontwerpster van de everyday collectie, al jaren ervaring met het ontwikkelen van bralettes en hipsters wat inhoudt dat ze wel een ding of twee (of twintig) weet over het maken van de hoogste kwaliteit ondermode. Ze weet namelijk dat we geen second skin producten kunnen maken van ‘flut’ materiaal of ondoordachte patronen. Samen hebben we gezocht naar de beste materialen en het meeste comfort. Iets waar we na afloop apetrots op mogen zijn:

Ook de productie wordt uitgevoerd bij een leverancier uit Turkije met een flinke dosis brains: HC Organize Tekstil. Door Europese productie kunnen we snel schakelen en zorgen we voor de hoogst haalbare kwaliteit. Tevens voldoen ze aan de BSCI en SMETA-normen die betrekking hebben op eerlijke salarissen, fatsoenlijke werktijden, geen kinderarbeid en een gezonde en veilige werkomgeving.

3

Meer dan ondermode

Blovem gaat niet enkel over de producten die we aanbieden: het gaat over een mindset die we willen delen met alle meiden over de hele wereld. Een die blijft hangen, die daadkrachtig is en betrekking heeft op ons allemaal: om je leven te leven door je authentieke zelf te blijven en te doen waar jij echt blij van wordt, met de mensen waar jij blij van wordt. 

In de wereld waarin we nu leven, is het nog belangrijker dat we kinderen van jongs af aan leren dat ze mooi zijn op hun meest pure vorm. Berichten van moeders kwamen binnen: “Beetje gloss en mascara moet kunnen en hoort bij het ontdekken, maar ze horen te allen tijde gelukkig te zijn met wie ze zijn. Het is verbazingwekkend om een merk te vinden dat niet alleen aansluit bij mijn waarden, maar ons ook aanmoedigt om stevig in ons vel te staan”.

“Vandaag bralettes en hipsters, morgen de wereld”

“Als tiener wil ik iets anders, iets volwasseners, maar ik houd ook van comfort: Blovem is een perfecte balans tussen deze twee!” Andere reactie: “Uiteindelijk, en ik denk dat het gelijk is voor alle meiden deze dagen, wil ik mijn leven zo authentiek leven als mogelijk”. Blovem begint pas net, en we kunnen niet enthousiaster zijn om nog veel meer geweldige meiden te zien deelnemen aan onze beweging.

Join Blovem’s Best Friends

Blovem’s Best Friends

Als onze beste vriendin word je als eerste in 
de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.

Als onze beste vriendin word je als eerste in de watten gelegd en ben je altijd up-to-date.